Harri Sjöman, Managing Director
Mobile +358-50-500 4902

Curriculum Vitae
Yhtiön toimitusjohtajana työskentelee Harri Sjöman. Koulutukseltaan hän on ekonomi ja valmistunut Helsingin Kauppakorkeakoulusta: HSE (nyk. Aalto-yliopisto)

Toimittuaan aluksi myyntitehtävissä kahdessa kansainvälisessä yhtiössä, hänet valittiin 1984 ensimmäiseksi valmennuskonsultiksi Amer-yhtymä Oy:n palvelukseen. Tänne oli juuri perustettu uusi Amer-Instituutti -niminen konsulttiyhtiö. Bostonilainen The Forum Corporation valmensi uudet valmennuskonsultit tehtäviinsä. Harri Sjöman on perehtynyt myös aikuiskasvatustieteeseen Helsingin Yliopistossa. Lisäksi hän on lisensoitu Structogram -kouluttaja. Structogram antaa toimivan ja yksiselitteisen mallin Itsetuntemukseen ja sitä kautta erilaisuuden ymmärtämiseen.

Muita mielenkiinnon kohteita ovat olleet mm. NLP ja Coaching.
Coachingin yleistyminen 2000 -luvulla on tuonut toimivia menetelmiä ja uutta virtaa henkilöiden kehittämiseen. Harri Sjöman on ollut sekä NLP-yhdistyksen että Suomen Coaching-yhdistyksen jäsen. Lisäksi hän on MMA:n yrittäjäjäsen. (Myynnin ja Markkinoinnin Ammattilaiset ry)

UUTTA!  Vuonna 2021 valikoimissa on moniste 'Kolme avainta parempaan nykyhetkeen'. Sen tarkoitus on auttaa sinua oman mielesi kouluttamisessa. Kun opit ymmärtämään aivojen toimintaa edes hitusen, päivästäsi tulee energisempi, et murehdi hyödyttömiä ja voit keskittyä tekemiseen. Tilaukset sähköpostilla harri.sjoman@ciafin.fi Hinta 12 euroa + alv 10% + postikulut.

 CIA Finland Oy, Harri Sjöman
+358 50 500 4902

email: harri.sjoman@ciafin.fi
(varaosoite: harri.sjoman@gmail.com)

» yhteystiedot ja kursseille ilmoittautuminen